top of page

#109SAMMEN

Teamet vårt har ett utrolig stort fokus på Psykiskhelse og anti-mobbing. Vi jobber derfor aktivt mot å inkludere alle i det vi holder på med, samt tilrettelegge for publikum med forskjellige funksjonsnedsettelser.

 

Det å treffe og inkludere publikum når vi er rundt er noe vi prioriterer. Når vi er rundt møter vi utrolig mange fine folk, det at folk etter hvert deler sterke historier med oss om ting de har opplevd betyr mye for oss.

LyngøyMotorsport-20.jpg

Grunnet fokuset vårt på psykiskhelse og anti mobbing valgte vi å lage vår egen #. «109» er start nummeret til Morten , «sammen» står for at dette er noe vi har lyst å gjøre sammen med publikum, sponsorer og samarbeidspartnere. Til og begynne med var det bare vi som merket våre innlegg med denne, men etter hver ser vi at flere og flere ønsker å bruke denne og at den betyr mye for folk.

 

I oktober 2023 fikk #109SAMMEN eget organisasjonsnummer, noe som vil gjøre det enklere for oss videre og sette enda større fokus på våre hjertesaker. Vi vil nå bruke denne organisasjonen til å få inn egne midler som skal gå direkte til aktiviteter retter mot kampen mot mobbing samt arbeidet vi gjør i forhold til psykiskhelse.

bottom of page