top of page

Skolebesøk på Lindås Barne og Ungdomskole

For en skole og for noen elever! Dette var årets første av mange besøker som vi gjorde med bilen. vi startet dagen i auditoriet med barneskolen etterfulgt av ungdomskolen før det brakte løs med drifteoppvisning på skoleplassen etterpå.

Når vi fortalte om våre opplevelser i barndom om mobbing satt det totalt 400 elever og fulgte nøye med. Det er en sann glede å fortelle hva vi selv har opplev, og høre hvordan mange av dem gjerne kjenner seg igjen. mange tar det til seg og tenker seg om.

Å vise dem at selv om man har vært veldig langt nede selv kan man nå toppen!

Denne gangen var vi så heldige å få med oss Kommunalsjef for oppvekst i Alver og Mobbeombudet I Vestland! Dette var veldig kjekt for oss, og hjelper oss på veien videre og ikke minst at det blir lettere å vise fram verdens råeste anti mobbe program!


Vi var heldig å få en journalist fra Strilen.no som lagde en fin sak om oss og programmet vårt!

Hege Alberta Wilhelmsen /Strilen


Vi takker stort til alle dere sporsorer som er med å gjøre dette mulig!!

Og en stor takk til Sparebanken Vest Knarvik som er en stor bidragsyter til disse skolebesøkene!Siden ikke hele teamet kunne stille denne gangen var vi heldig å kunne få med oss Torstein som hjelper og mekaniker og ikke minst hun som satte Lindås skolene i kontakt med oss Maren Øksnes! Media sjefen Helene Vatnøy er med og har full kontroll på vakter og alt som skjer rundt arrangementet.


En kjempe stor takk til Ozzy Transport som hentet og satt på plass banesikringen vi har til til kjøringen for å sikre at vi ikke får uheldigheter mot publikum! ot tusen takk til Ramirent som har leid oss dette til en helt fantastisk pris!!!! Vest trafikk sikring stiller alltid med nødvendig sikrings utstyr vi trenger for å gjøre dette på en sikker og trygg måte

Til og med brannvesenet hadde kommet for å se på oss når vi hadde opptreden!

Alt godkjent av blant annet grunneier, politi og Norges Bilsportforbund


Mange spente barn på det som skal skje ! (Foto: Hege Alberta Wilhelmsen /Strilen)

til Venstre: Rektor ved Lindås Barneskole Beate Rørdal, midten Mobbeombudet i Vestland Hildegunn Hodneland, til Høyre Rektor for Lindås ungdomskole Gurid Helene Espe.

(Foto: Hege Alberta Wilhelmsen /Strilen)

Selv om det var veldig vått fikk vi dekkene til å røyke godt!

(Foto: Hege Alberta Wilhelmsen /Strilen)

En godt fornøyd Morten som vikk vist at bilen virker etter vinterens oppgraderinger

(Foto: Hege Alberta Wilhelmsen /Strilen)

Etter foredrag og kjøring var det mange som ville ha selfi og autograf. Det er en glede å kunne få gi dem et minne for livet!


84 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page